Amazon Prime

Kindle

martes, 15 de febrero de 2022

Novedades Literarias en ePub en Catalan


 

La ciutat òrfena – Victoria Hislop

Posted: 14 Feb 2022 01:40 PM PST

L’any 1972 Famagusta és un veritable paradís terrenal. Una part de la costa de Xipre on les onades, la brisa suau i el sol càlid acaronen les pells de les elits europees. És també el lloc on l’Aphroditi i en Savva acaben d’inaugurar el Sunrise, el complex turístic més gran i luxós de l’illa, que dirigeixen amb l’ajuda d’en Markos, l’atractiu bàrman de l’hotel. Però, quan l’any 1974 un cop d’estat desencadena l’enfrontament entre grecs i turcs, la tragèdia és.

La entrada La ciutat òrfena – Victoria Hislop apareció primero en ePubGratis - Libros en Formato ePub.


Encara som nosaltres – Sandra Comas

Posted: 14 Feb 2022 12:52 PM PST

El retrobament de dos homes (i una germana) que han convertit la seva vida en una mentida, i que són amics des de la infància. L’Àngel i en Pol són dos amics d’infantesa que fa anys que no es veuen. Des que en Pol se’n va anar a viure a Nova York, on ha guanyat prestigi com a marxant d’art, es comuniquen només per correu electrònic. Però un dia l’Àngel rep un missatge d’en Pol informant-lo que ha de venir.

La entrada Encara som nosaltres – Sandra Comas apareció primero en ePubGratis - Libros en Formato ePub.

Accidents d’amor – Ramon Llull

Posted: 14 Feb 2022 12:36 PM PST

Accidents d’amor és una novel·la breu inclosa dins del tractat Arbre de filosofia d’amor de Ramon Llull, que planteja la idea de morir d’amor per l’Amat com una prova de l’amor més digne i lleial. Els protagonistes del llibre son l’Amic i l’Amat, el fidel cristià i Déu, i al llarg de diferents proverbis expressats per diferents personatges com Dama d’Amor, Contrarietat d’amor, els donzells d’amor, Mort d’Amor i Vida d’Amor, es discuteixen les condicions i les virtuts a les quals s’exposa l’amor..

La entrada Accidents d’amor – Ramon Llull apareció primero en ePubGratis - Libros en Formato ePub.

La distància fins el cirerer – Paola Peretti

Posted: 14 Feb 2022 12:31 PM PST

La Mafalda té nou anys i una única certesa: en sis mesos deixarà de veure-hi del tot. La distància a la qual divisa el cirerer de la seva escola serà la unitat de mesura de la seva pèrdua de visió. Cada dia que passa hi ha d’estar més a prop, per contemplar-lo bé. És per això que apunta en una llibreta les coses que li agradaria fer abans no sigui massa tard: comptar les estrelles que il·luminen la nit, jugar.

La entrada La distància fins el cirerer – Paola Peretti apareció primero en ePubGratis - Libros en Formato ePub.

L’integrista reticent – Mohsin Hamid

Posted: 14 Feb 2022 12:14 PM PST

Assegut en una taula d’un cafè de Lahore, Pakistan, el jove Changez narra la seva vida a un ciutadà nord-americà que acaba de conèixer. Estudiant brillant, jove promesa d’una multinacional i amant de l’elegant Erika, Changez representava el somni de l’immigrant nord-americà fins que l’atemptat de l’11 de setembre sacseja la seva vida: la desconfiança i el racisme creixent faran que Changez comenci a sentir-se expulsat de la vida occidental i l’arrossegaran a una profunda reflexió sobre l’encaix entre les.

La entrada L’integrista reticent – Mohsin Hamid apareció primero en ePubGratis - Libros en Formato ePub.


No hay comentarios:

Publicar un comentario