Amazon Prime

Kindle

miércoles, 9 de febrero de 2022

novedades Literarias en ePub {en Catalan}

 

Els catalans i Cuba – Oriol Junqueras

Posted: 08 Feb 2022 06:17 AM PST

L’empremta de les relacions comercials, polítiques i culturals entre Catalunya i Cuba és ben viva encara avui. A part de la memòria de tants “avis” que van anar a Cuba, les cases dels “americanos” i “indianos” que esquitxen les nostres costes, els poemes de Verdaguer o de Maragall, les havaneres, les indústries catalanes creades a partir de capitals acumulats al Carib, per exemple, en són testimoni. El llibre d’Oriol Junqueras exposa de manera diàfana aquestes complexes relacions transatlàntiques: els èxits.

La entrada Els catalans i Cuba – Oriol Junqueras apareció primero en ePubGratis - Libros en Formato ePub.



Paraula de jueu – Martí Gironell

Posted: 08 Feb 2022 06:00 AM PST

El mestre d’obres Pere Baró rep l’encàrrec de la vila reial de Besalú de reconstruir el pont que tres-cents anys abans havia aixecat el constructor Prim Llombard. Una riuada l’ha destruït i posa en risc l’expansió i la posició comercial de la ciutat. Un jove jueu, en Kim, descendent dels Llombard, troba la manera de participar en les obres, que s’aturaran per causes que es veurà abocat a investigar. Una aventura medieval i vital que protagonitzen en Kim i l’Ester,.

La entrada Paraula de jueu – Martí Gironell apareció primero en ePubGratis - Libros en Formato ePub.



Secreta dàlia – Josep-Ramon Bach

Posted: 08 Feb 2022 05:42 AM PST

El poemari són reflexions en to moral i llengua acolorida sobre el pas del temps. Secreta dàlia és la imatge del naixement de la vida. Davant les reflexions d’un final d’existència s’hi contraposa la memòria del seu principi. D’aquesta manera es tanca el cercle dels dies i s’obren els poemes com l’esclat de les flors. Tot acaba perquè tot torni a començar. Sobre el Autor. Josep-Ramon Bach I Núñez (Sabadell, 15 de juny de 1946 – Barcelona, 9 de març de 2020) va ser un.

La entrada Secreta dàlia – Josep-Ramon Bach apareció primero en ePubGratis - Libros en Formato ePub.




No hay comentarios:

Publicar un comentario